Utställning

Utställningen för ett säkrare Sverige

En allt mer osäker omvärld påverkar också oss i vår vardag och ställer till del nya krav på hur vi skapar vår säkerhet.  Mötesplats Samhällssäkerhet är en möjlighet för dig som arbetar med frågor som rör samhällets säkerhetkrisberedskap och ett nytt totalförsvar att fortbilda dig, knyta nya kontakter och utveckla ditt arbete med dessa frågor. Under två intensiva dagar kan du kostnadsfritt ta del av utställningen som är fylld med företag, organisationer och föreningar. 

Den kostnadsfria anmälan har öppnat – Registrera dig här!

1 %
av mässbesökarna tycker att helheten på mässan är bra eller mycket bra
1 %
av mässbesökarna vill besöka mässan nästa gång den arrangeras
1 %
av mässbesökarna tycker att utställningen motsvarar deras förväntningar

Träffa de mest aktuella aktörerna i utställningen

Utställningen är en aktiv, vibrerande mötesplats där utställarna bjuder in till workshops, diskussioner och showcase-miljöer. Tillsammans bildar alla medverkande till en kreativ arena med ett säkrare Sverige i fokus. Genom att besöka mässan får du möjligheten att knyta nya kontakter och träffa kollegor från hela landet!

Nedan finner du ett urval av redan bokade utställare, fler utställare presenteras inom kort.
I utställningen kan du träffa ett 60-tal kunniga företag, organisationer och föreningar som erbjuder produkter och tjänster för att bygga ett säkrare samhälle.

Fortsätt nätverka på minglet

Efter första dagen arrangerar Mötesplats Samhällssäkerhet tillsammans med partners ett nätverksmingel för samtliga besökare. Kom och fortsätt dialogen du påbörjat under dagen på ett mer avslappnat sätt!