Praktisk information för utställare

Utställarinformation för digital medverkan

Nedan hittar du information för dig som digital utställare. Hittar du inte svaret nedan?  Kontakta oss så hjälper vi dig!

Innan eventet

Som utställare behöver du registrera ditt deltagande inne på My Easyfairs, plattformen där ni uppdaterar er företagsinformation.

Har ni andra överenskommelser står det i orderbekräftelsen. Vid frågor vänligen maila till samhallssakerhet@easyfairs.com

En biljett avser en person. Det är därför inte tillåtet att anordna exempelvis en gruppvisning på arbetsplatsen.

Har du funderingar så kontakta oss!

Vänligen maila till samhallssakerhet@easyfairs.com vid fakturafrågor.

Den digitala mötesplatsen kommer att öppna ca två veckor innan mötesplatsen för utställare och en vecka senare för besökare. Därför uppmanar vi er att förbereda er digitala monter till dess. Ni har alltså en vecka på er se hur den digitala montern ser ut och göra småjusteringar innan besökarna får tillgång till mötesplatsen.

Om ni har ett bokat videomöte kommer du få en påminnelse i form av en notis när det börjar närma sig. För att ansluta till mötet, gå in på personens profil och klicka på starta videomöte.

Genom att göra sin digitala monter så attraktiv som möjligt med så mycket material det går, ger man även möjlighet till deltagarna att bättre interagera och att stanna längre på er sida. Blanda gärna rörligt och skriftligt material. Var kreativ, se möjligheterna!

Se även det digitala mötet som en första del i en längre dialog som kan fortsätta även efter mötesplatsens två dagar. Förbered gärna därför datum med utrymme för mötesbokning. Ett annat förslag kan vara att arrangera en tävling i er monter under mötesplatsen. Var aktiva och tillgängliga så mycket det går.

Sätt upp era mål med er medverkan och planera kring hur ni kan ta er dit.

Konferensen är uppbyggd med att båda dagarna inleds respektive avslutas med en key note-session. Alla deltagare kommer kunna ställa frågor via chatt och vi kommer genomföra polls kopplat till ämnet. 

Det kommer erbjudas parallella sessioner med diskussioner efter kring ämnena som tas upp. 

Kontakta Olivia Casbolt så hjälper hon dig med att skräddarsy lösningar utefter era önskemål och behov.

08-506 650 89

olivia.casbolt@easyfairs.com

Alla förberedelser sker via My Easyfaris så ju förr desto bättre. Viktigt att notera att det finns en svensk och en engelsk version inne på My Easyfairs, båda versionerna måste fyllas i. Det är den engelska versionen som synkroniserar med den digitala mötesplatsen. I företagsbeskrivningen är max antal ord 1000 och i  produktbeskrivningarna är max antal tecken 2 000 tecken (inkl. mellanslag).

Företagsinformation, produkter och nyheter är det som hämtas till den digitala plattformen. Om ditt företag har fått erbjudande om extra synlighet i innovationsgalleriet läggs detta till manuellt av teamet för Mötesplats Samhällssäkerhet, vänligen maila till samhallssakerhet@easyfairs.com om du har ytterligare frågor kring detta.

Eventet går LIVE för er som utställare cirka 2 veckor innan Mötesplats Samhällssäkerhet går av stapeln. För besökare går eventet LIVE 1 vecka innan. Detta innebär att ni har en vecka på er att se den digitala montern och göra de justeringar ni vill. Samt så öppnar detta upp för nätverksmöjligheter redan innan eventet.

Våra olika paket innehåller olika tjänster, vänligen se orderbekräftelse för vad som ingår i just din bokning. 

En digital monter ingår i alla paket. I den digitala montern erbjuds du möjlighet att marknadsföra ditt företag, interagera med deltagare som besöker den digitala mötesplatsen.

Låt dig inspireras här!

Inne på My Easyfairs lägger du enkelt till de kollegor som du önskar ha i montern. I god tid innan mötesplatsen skickas det sedan ut skickas det ut ett mail med instruktioner för hur ni skapar inlogg till den digitala mötesplatsen. 

Varje person i montern kommer ha en personlig profil inne på den digitala mötesplatsen.

Glömmer du ditt lösenord går det att återställa lösen via en länk på inloggningssidan. Kommer ni ändå inte in eller upplever något annat problem är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.  

Använd Google Chrome för ditt deltagande.

Under eventet

Deltagare kan besöka din monter även under pågående föreläsningar.

Namn, titel och organisation kommer vara synliga för alla och genom hela eventet. Din bild samt sociala mediakonton kommer synas om du lägger till dessa. Har du lagt till sessioner du planerar att delta på, kommer ditt seminarieschema synas på din profilsida.

I eventet kommer andra deltagare och utställare kunna skicka kontaktförfrågan till dig. Detta avgör vilka personuppgifter som kommer synas för denna kontakt. Om du har accepterat en kontaktförfrågan, kan denna (deltagare eller utställare) se och ladda ned en lista med dina kontaktuppgifter.

Ni kommer att se vilka som deltar på mötesplatsen på själva plattformen. Genom att vara aktiv och skicka förfrågningar om att skapa kontakt med deltagare innan och under mötesplatsen samlar ni in era leads.

Ni kan även se deltagare som skriver frågor under sessioner som ni sedan följer upp och tar kontakt med efter föreläsning om ni vill prata vidare. 

Du kan hoppa mellan föreläsningar och monter för att exempelvis chatta med deltagare. Missar du en del av en föreläsning för att du är i din monter går det utmärkt att se den delen av konferensen i efterhand eftersom alla sessioner spelas in och finns tillgängliga på mötesplatsen.

Absolut – du kan favoritmarkera de sessioner du vill delta på och på så sätt skapa ditt eget schema. Detta finns som en lista på det digitala eventet samt att du kan spara det till din Outlook-kalender alternativt som nedladdningsbar pdf.

Ja, det är fullt möjligt att påbörja sitt deltagande när det passar ens egna schema. Det går även bra att titta på föreläsningar i efterhand då de finns tillgängliga på den digitala mötesplatsen.

Självklart kommer du kunna träffa deltagare i din monter. Du styr själv över innehållet i montern. Det går även att direkt interagera med deltagarna.

Förbered dig gärna på att boka in möten för vidare dialog med de som konversationer inleds med.

Ja, det kommer att finnas tillgängligt via eventplattformen Swapcard efter mötesplatsen för alla som har köpt en biljett. Du kommer även kunna besöka digitala utställare både innan och efter konferensen. 

Deltagarna kan redan registrera sig och kan göra det fram till 24 mars.

Deltagarna kommer kunna hitta information om ditt företag på såväl Mötesplats Samhällssäkerhets hemsida som i själva eventet under “utställare”.

Vad gäller föreläsningar så sker de i eventplattformen och är enkelriktade, med möjlighet att ställa frågor i LIVE-chatt.

Det kommer finnas nätverksmöjligheter där ni kan skicka kontaktförfrågningar till andra deltagare och på så vis fortsätta en dialog. Vid en kontaktförfrågan kan ett meddelande läggas till där du kan förklara varför du vill connecta med personen i fråga. Sedan måste förfrågan godkännas för en vidare dialog. 

Efter våra parallella sessioner kommer det finnas möjlighet att diskutera ämnena vidare i videoformat. Detta kommer göras på via Microsoft Teams. Dessa ska öppna upp för dialog kring specifika frågor som är kopplade till föregående föreläsnings innehåll.

Deltagarna deltar på Mötesplats Samhällssäkerhet för kompetensutveckling, få ny kunskap av utställare, nätverka med kollegor inom samhällssäkerhet samt träffa relevanta företag, föreningar och organisationer.

Samtliga delar som efterfrågas på den fysiska mötesplatsen är också möjliga på den digitala. Nätverkande, kompetensutveckling samt presentation av produktnyheter med mera är fullt möjligt i den digitala konferensen och utställningen.

Den digitala konferensens öppettider är:

23 mars, 9.00-14.00
24 mars, 9.00-14.00

Hittar du inte svaret på din fråga?

Scroll to Top