Kistamässan 18-19 mars 2025

Om mässgolvet

Möt utställare på mässgolvet som har lösningar och arbetar för ett säkrare Sverige

Dela med dig av din kunskap, väx ditt nätverk och träffa ledande aktörer och företag inom samhällssäkerhet på den kostnadsfria utställningen. 

Den kostnadsfria mässan med aktiviteter är en del av arbetet med ett av våra prioriterade mål: God utbildning för alla.

Fördjupande samtal i Heta SOFFan

I konferensprogrammets pauser kommer SOFF:s medlemsföretag, tillsammans med inbjudna gäster, att fördjupa sig i de mest aktuella frågorna inom samhällssäkerhet och totalförsvar. Välkommen till ”heta SOFFan” i loungedelen av utställningen för att lyssna till spännande diskussioner och bidra med egna insikter och frågor.

Aktiviteter i utställningen

Vill du veta hur beredskapsmat smakar? Delta i tävlingar med fantastiska priser? Eller upptäcka nya innovationer och lösningar?

Utställningen är full av monteraktiviteter du inte vill missa. Se till att planera in dina dagar med de aktiviteter som är högaktuella för just dig så att du får ut så mycket som möjligt av ditt besök.

Monterprogrammet för 2025 presenteras under våren.

Avslutande mingel - nätverkande i bistron

Vi avslutar den första dagen av Mötesplats Samhällssäkerhet med ett gemensamt mingel i bistron intill utställningen. Efter en heldags konferens är detta det perfekta tillfället att nätverka och knyta nya kontakter med andra deltagare, talare och utställare.

Scroll to Top