Kistamässan 19-20 mars 2024

Om mässgolvet

Möt utställare på mässgolvet som har lösningar och arbetar för ett säkrare Sverige

Dela med dig av din kunskap, väx ditt nätverk och träffa ledande aktörer och företag inom samhällssäkerhet på den kostnadsfria utställningen. 

Fördjupade samtal i SOFFs heta SOFFa

Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF) är en branschförening för företag inom säkerhets- och försvarsområdet med verksamhet i Sverige. Under mötesplats samhällssäkerhet kommer SOFF att skapa ett utrymme för diskussion i form av en Speaker’s Corner, heta SOFFan, i loungedelen av utställningen. I konferensprogrammets pauser kommer SOFF:s medlemsföretag, tillsammans med inbjudna gäster, att fördjupa sig i de mest aktuella frågorna inom samhällssäkerhet och totalförsvar.

Fördjupande samtal i heta SOFFan

Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF) är en branschförening för företag inom säkerhets- och försvarsområdet med verksamhet i Sverige. Under mötesplats samhällssäkerhet kommer SOFF att skapa ett utrymme i mässan för diskussion i form av en Speaker’s Corner, heta SOFFan, i loungedelen av utställningen. I konferensprogrammets pauser kommer SOFF:s medlemsföretag, tillsammans med inbjudna gäster, att fördjupa sig i de mest aktuella frågorna inom samhällssäkerhet och totalförsvar.

Den kostnadsfria mässan med aktiviteter är en del av arbetet med ett av våra prioriterade mål: God utbildning för alla.

Fri registrering

Är du intresserad av att besöka enbart mässan och inte ta del av konferensprogramet så erbjuder vi fri registrering för dig som besökare. Registrera dig via knappen nedan

Scroll to Top