Kistamässan 18-19 mars 2025

Om Mötesplats Samhällssäkerhet

Nordens största mötesplats för alla som arbetar med samhällssäkerhet och totalförsvar.

Mötesplats Samhällssäkerhet startades 2015 och är en mötesplats för alla som arbetar med samhällssäkerhet och totalförsvar i Sverige.  Vi erbjuder två heldagar med kompetensutveckling på Kistamässan genom vårt seminarieprogram, vår utställning och möjligheterna till nätverkande med branschkollegor.

Seminarieprogrammet fyller vi med aktuella talare inom en rad olika ämnen. I utställningen finner ni ca 60 utställare. Utöver detta är mässhallen full av besökare som, liksom du, vill utveckla sina kompetenser och nätverka med likasinnade.

Advisory Board

Möt vår Advisory Board. Vi har samlat en grupp människor med sammanslaget bred kompetens och insikt i branschen – för att kunna göra mötesplatsen så relevant och aktuell som möjligt.

Carl Heath

Senior forskare och fokusledare, RISE

Freddy Jönsson Hanberg

Styrelseordförande, Totalförsvarsstiftelsen. Övningsledare, NATO-övningen Nordic Pine

Henrik Karlsson

Utvecklingsledare, Studieförbundet Vuxenskolan

Jenny Knuthammar

Försvarsdirektör, Östergötland. Ordförande, försvarsdirektörsnätverket för alla länsstyrelserna

Jenny Persson

Ansvarig utgivare, Aktuell Säkerhet

Michaela Stenman

Strateg, SKR

Per-Åke Mårtensson

Senior rådgivare och kurssamordnare, Försvarshögskolan

Varför besöka?

Här samlas aktiva inom samhällets säkerhet, krisberedskap och totaförsvar för att nätverka och tillsammans söka svaren på hur vi bygger ett säkert Sverige.

Varför ställa ut?

Har du lösningar som bidrar till ett säkrare Sverige? Då ska du stäla ut på Mötesplats samhälssäkerhet. Här har ni möjlighet att visa upp era produkter, träffa mängder av värdefulla kontakter och ta del av våra unika och marknadsledande tekniska lösningar som ger mätbar ROI.

Arrangör

Samarbetspartners

Scroll to Top