Praktisk information för besökare

Generell information

Huvudingång:
Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

På plats hittar du både restaurang, bistro och café.

I huvudentrén finns hiss och rulltrappa upp till mässhallen (övre entréplan). Ner till E-plan finns trapphiss.

Handikappanpassad WC finns på dam- och herrtoaletterna på övre entréplan samt på E-plan.

Hörslinga finns på första raden vid alla scener.

Givetvis är ledarhundar är välkomna.

Det kommer att finnas en fotograf och filmare på plats under båda dagarna. Om ni inte vill synas i bild säger ni till fotografen på plats.

På grund av ytan på mässan kan barnvagn tyvärr inte tas med in i mässhallen. 

I övrigt gäller 18+ för besökare.

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mässan.

Gäller ej ledarhund.

Garderoberna finns vid entrén intill mässhallen där du kan lämna av dig jacka och väska till en kostnad av 40 kr per inhängt föremål.

Inga kontanter – enbart kortbetalning eller Swish.

För dig som bor i Kista, Sollentuna, Solna, Ursvik eller andra närliggande områden finns många bra cykelvägar till Kistamässan. Tvärs över gatan från huvudentrén finns cykelställ.

Se hur du kan cykla här.

Buss:
Flera busslinjer trafikerar Kistamässan. Planera din resa genom SL här.

Tunnelbana:
Ta tunnelbanans blå linje 11 från T-centralen mot Akalla. Kliv av vid Kista – restid 17 minuter. Från Kista Centrums T-banestation är det sedan 12 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning till Kistamässan. Tunnelbanan går ca 6 gånger i timmen.

Pendeltåg:
Ta pendeltåget från Stockholms central mot Uppsala, Upplands Väsby eller Märsta. Kliv av vid Helenelunds station – restid 15 minuter. Från Helenelunds station är det sedan 10 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning mot Kistamässan. Pendeltågen går 4-6 gånger i timmen.

E4 Norrgående:
Ta avfarten KISTA S från E4 för att köra in på Kymlingelänken/väg 279. Håll till höger och följ skyltar mot Kistamässan. Sväng vänster vid trafikljusen skyltat mot Kistamässan. Kör rakt fram i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

E4 Södergående:
Ta av från E4 vid avfart KISTA S. Sväng höger vid andra avfarten och följ skyltar mot Kistamässan. Kör höger i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

Parkering:

Stockholms Stad sköter parkeringen och är en betalparkering. Det finns begränsat med parkeringsplatser i närområdet och därför råder vi dig att åka kollektivt eller cykla om möjligt.

De nya priserna är;

  • 50 kr                              per påbörjad tim
  • 150 kr                             för 12 timmar
  • 200 kr                            för 24 tim

Vi reserverar oss för ev. prisändringar då det inte är vår (arrangörens) parkering.

Finns i övre entrén vid garderoben.

19 mars 09.00-16.30 med efterföljande mingel till 19.00
20 mars 09.00-16:30

Vi har en policy för våra sociala medier. Här hittar du den

Registrering inför mässan

När du har registrerat dig får du en bekräftelse skickad till angiven e-mail. Ta med dig denna bekräftelse, gärna digitalt, och visa upp i entrén. När detta är gjort får du en namnskylt av entrévärden som kallas Smart Badge och fungerar som ett digitalt visitkort. Se mer information om detta under “Din Smart Badge – ditt digitala visitkort”.

När du registrerade dig till Mötesplats Samhällssäkerhet fick du ett bekräftelsemail med en streckkod. Vänligen ha denna bekräftelse tillgänglig när du anländer till Kistamässan.

Väl på plats får du din Smart Badge utskriven. Denna namnskylt fungerar som ditt digitala visitkort under hela din vistelse. Den visar ditt namn, företag och den befattning/jobbtitel som du angav när du registrerade dig.

Alla utställare kommer att ha en liten läsare i sin monter markerad ”Touch & Collect”. Är du intresserad av att komma i kontakt med företaget efter mässan eller bara samla på dig information om företaget? Håll då din badge mot läsaren så har du och utställaren utbytt kontaktuppgifter. Efter mässan får du ett mail med sammanställning av ditt besök. Enkelt och digitalt!

Se en kort video om Smart Badge här.

Har du bokat din konferensbiljett med avbokningsskydd kan du överlåta din biljett till en kollega efter att ha meddelat oss via samhallssakerhet@easyfairs.com. 

Avbokningsskyddet ersätter inte priset för din biljett.

Åldersgräns: 18 år. 

Program

Hörslinga finns på första raden vid alla scener.

Vi kommer att bjuda in till mingel efter sista konferensen den 19 mars. Minglet börjar kl 16.30 och du är varmt välkommen att stanna för att nätvärka till 19.00.

I övre entrén kommer du att hitta en stor skylt med program, hallskiss och utställarlista.

Det kommer även att finnas möjlighet att scanna en QR-kod på plats för att få hela mässan i mobilen. 

På hemsidan kommer det även laddas upp en utskriftsvänlig PDF närmre mässan.

Nej, i år erbjuder vi inget digitalt material, varken under eller efter mässan.

Mässgolvet

I varje utställares monter kommer du att hitta en läsare som är markerad med ”Touch & Collect”. Är du intresserad av att komma i kontakt med företaget efter mässan eller bara samla på dig information om företaget så håller du då din Smart Badge (namnskylt) mot läsaren. Efter det har du och utställaren utbytt kontaktuppgifter. Efter mässan får du ett mail med sammanställning av dina besökta montrar. Enkelt och digitalt!

Se en kort video om Smart Badge här.

Mässgolvet är fullt av utställare. Du kan se vilka som är på plats i vår utställarlista. Hallskiss och monterförteckning kommer att finnas på en stor skylt i övre entrén, och det finns även möjlighet att skanna en QR-kod för att ha hela mässan i mobilen.

Om du och en utställare har ett bra samtal och ni vill byta mer detaljerad information med varandra kan utställaren scanna QR-koden på din Smart Badge. Detta görs via utställarens telefon och utställaren i fråga kan då göra noteringar som underlättar inför framtida kontakt.

Mötesplats samhällsäkerhet - ett smart event

Vi vill göra mässupplevelsen så smidig som möjligt för våra besökare. Därför är din namnbricka inte enbart en namnbricka – den är också ditt digitala visitkort.

Varje utställare har en Smart Badge-läsare. När du håller upp namnbrickan mot läsaren byter du och utställaren uppgifter. I slutet av dagen får du en sammanställning över alla utställare du har “blippat”. Utställaren i sin tur får dina kontaktuppgifter och kan då enkelt skicka fortsatt information.

Ibland klickar man lite extra med en utställare och ni kan vilja byta mer detaljerad information med varandra. Utställaren kan då skanna din namnbricka med sin telefon och göra noteringar som underlättar inför framtida kontakt.

Easyfairs-117.jpg

Hittar du inte svaret ovan?

Scroll to Top