Vanliga frågor och svar

Allt du behöver veta inför och under ditt deltagande

Nedan har vi listat det du behöver veta inför ditt deltagande på Mötesplats Samhällssäkerhet. 

Plats: Kistamässan

Besöksadress: Arne Beurlings Torg 5, 164 40 kista. För mer information om Kistamässan samt hur du enklast tar dig hit, klicka här.

Mötesplats Samhällssäkerhet är Sveriges största mötesplats för alla som arbetar inom samhällssäkerhet och har arrangerats sedan 2011. Innehållet i konferensprogrammet och utställningen på Mötesplatsen är nu mer aktuellt än någonsin och tillsammans med dig och dina kollegor skapar vi Sveriges absolut viktigaste mötesplats.

På konferensen på Mötesplats Samhällssäkerhet samlas samhällets viktigaste påverkare och aktörer som erbjuder produkter och tjänster för att bygga ett säkrare samhälle och arbetar för ett säkrare Sverige. 

Konferensprogrammet är framtaget i ett nära samarbete med relevanta aktörer och ger dig som konferensdeltagare möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av nyheter och trender samt lyssna till praktikfall. 

Här kan du läsa mer.

För att du som deltagare lätt ska hitta den föreläsning som är relevant för dig har vi delat in konferensprogrammet i sex olika spår. Här kommer snart mer information om spåren.

Mer information kommer.

Här kan du köpa biljett till Mötesplats Samhällssäkerhet 21-22 mars. 

Företag, organisationer och föreningar som erbjuder produkter och tjänster för att bygga ett säkrare samhälle finns med under båda dagarna på Mötesplats Samhällssäkerhet 21-22 mars. På mötesplatsen kommer deltagare från konferensen, mässbesökare och utställare mötas i montrarna på Kistamässan.

Här kan du ta del av utställarna på Mötesplats Samhälssäkerhet. 

Ja, utställningen är gratis att besöka men du behöver registrera dig för en kostnadsfri biljett. Är du intresserad att att delta i konferensen behöver du köpa biljett. 

Biljetter hittar du här!

Mötesplats Samhällssäkerhet sker den 21-22 mars på Kistamässan. På mötesplatsen har vi både en konferens och en utställning. Om du köper biljett till konferensen får du tillgång till alla föreläsningar samt utställningen och dessutom ingår förtäring. Du kan också registrera dig som mässbesökare kostnadsfritt, då har du endast tillträde till utställningen. 

Easyfairs arbetar hårt med säkerhets- och sanitetsplaner för att säkerställa att våra evenemang ska vara säkra platser att mötas och göra affärer på. Vi investerar i ett brett utbud av lösningar, från ökade hygienprocedurer till teknik för att underlätta social distans och en oklanderlig sanitetsnivå. Inga åtgärder är för stora för oss när det kommer till att, på alla sätt möjliga, bevara hälsan och säkerheten för både personal, utställare och besökare.

Öppettiderna för mötesplatsen släpps inom kort. 

Här kommer du kunna ladda ner programmet när det finns tillgängligt. 

Scandic Victoria Tower ligger vägg i vägg med Kistamässan. Läs mer på Scandic Victoria Towers hemsida. 

Bokning av rum sker via Scandic Victoria Towers hemsida.

Vi kan nu även erbjuda 10% rabatt på Scandic Victoria Tower* – boka då med koden nedan. Koden gäller 20-23 mars 2023.

Bokningskod: PRO10SE
Skriv in koden i rutan ”lägg till bokningskod” för att erhålla rabatten.

*OBS! Rabatten gäller på Scandics flex-priser (dvs. inte på deras icke återbetalningsbara webbpris).


Andra boendealternativ hittar du här.

Ja, det finns garderob. 

Bistron (enbart konferensbiljetter): 12.00-13.30

Café inne i hallen: 08.00-17.00 (dag 2, 16.30)

Konferensloungen: 9-9.45 fika, 12-13.30 lunch, 14.30-15.15 fika

Restaurang: 12.00-13.30

Parkering finns i direkt anslutning till Kistamässan. Den sköts av Stockholms stad.

Det är mycket begränsat antal platser, så välj gärna kollektivtrafiken!

Pendeltågsstation: Helenelund
Tunnelbanestation: Kista

De nya priserna är;

50 kr per påbörjad tim
150 kr för 12 timmar
200 kr för 24 tim
Vi reserverar oss för ev. prisändringar då det inte är vår (arrangörens) parkering.

Under eventet

Det kommer att finnas digitala montrar med olika företag, innovationsgalleri samt produkt-/ och temasidor med nyheter och viktig information

Om ni har ett bokat videomöte kommer du få en påminnelse i form av en notis när det börjar närma sig. För att ansluta till mötet, gå in på personens profil och klicka på starta videomöte.

Ja, det går genom att du ställer in detta på egen hand i den digitala plattformen. Gå till “Nätverka” och justera sedan på vänstra sidan där det står ”Visibility”. Stäng av denna för att ej vara synlig för andra deltagare. Obs! Detta minskar dina möjligheter till att delta i samtal och att nätverka, vilket är en viktig del av ditt deltagande, så det är inget vi rekommenderar.

Vi kommer att inom kort ladda upp programmet i PDF-format så du enkelt kan ha koll på dagarna. Du kan även registrera dig på sessionerna du vill lyssna på och sedan exportera som PDF. 

Ja, självklart! På det digitala eventet kan du skicka kontaktförfrågningar. När de är accepterade kan ni chatta, ha videosamtal och boka möten.

I eventet skapar du själv din profil. Vi uppmanar alla att uppdatera informationen och fylla i exempelvis yrke, syfte med deltagande osv. Genom att uppdatera informationen ökar du möjligheten att kunna knyta nya (och återskapa befintliga) värdefulla kontakter och nätverka med andra deltagare.

Jag har missat att köpa en biljett till minglet men vill gärna gå, kan jag köpa biljett i efterhand?

I din orderbekräftelse finner du en länk där du kan lägga till minglet till ett självkostnadspris. 

 Det kan bero på cacheminnet. Beroende på vilken webbläsare som används kan de behöva rensas oftare. Testa att rensa cacheminnet och se om problemet försvinner. När det kommer till webbläsare är Chrome att föredra.

Du kan besöka alla digitala utställares montrar, chatta med digitala monterpersonalen samt ha videosamtal med dessa.

Vi har samlat 4 experter som utgör den så kallade säkerhetspanelen under konferensen. Dessa personer kan du som besökare ställa frågor som rör deras expertområde. Frågorna kan ställas i ett privat meddelande eller i den öppna diskussionschatten vid namn säkerhetspanelen. Personerna som är med i säkerhetspanelen är:

Anna Torndahl, samordnare och utbildningsledare Krisberedskap, Försvarsutbildarna

Malin Dreifaldt, säkerhetsstrateg, Västerås Stad

Ola Slettenmark, samordningschef, Samverkan Stockholmsregionen

Svante Werger, särskild rådgivare, MSB

entré

Biljetter

Dagsbiljett – 2 500 sek

Tvådagarsbiljett – 3 650 sek

Mingel – 450 sek

Frivillighetsorganisationer – 1 500 sek

Mässbesökare – Kostnadsfritt

Priserna är exklusive moms

Om du har skrivit in felaktiga fakturauppgifter kan du maila ditt bokningnummer eller fakturanummer och de korrekta uppgifterna till samhallssakerhet@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig.

När du har gjort en bokning är den bindande. Du kan däremot överlåta din biljett till en kollega. Vänligen kontakta samhallssakerhet@easyfairs.com för hjälp.

Nej, biljetterna är personliga och kan enbart användas på en enhet samtidigt.

Du kan överlåta din biljett till en kollega. Vänligen kontakta samhallssakerhet@easyfairs.com för hjälp.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Scroll to Top