Vanliga frågor och svar

Allt du behöver veta inför och under ditt digitala deltagande

Nedan har vi listat det du behöver veta inför ditt digitala deltagande på Mötesplats Samhällssäkerhet den 23-24 mars 2021.

Innan eventet

Namn, titel och organisation kommer vara synliga för alla och genom hela eventet. Din bild samt sociala mediakonton kommer synas om du lägger till dessa. Har du lagt till sessioner du planerar att delta på, kommer ditt seminarieschema synas på din profilsida.

I eventet kommer andra deltagare och utställare kunna skicka kontaktförfrågan till dig. Detta avgör vilka personuppgifter som kommer synas för denna kontakt. Om du har accepterat en kontaktförfrågan, kan denna (deltagare eller utställare) se och ladda ned en lista med dina kontaktuppgifter.

Accepterar du en kontaktförfrågan kommer denna kunna se era gemensamma kontakter som ni skapat i eventplattformen.

Du kommer att få ett mail ca 1 vecka innan eventet där du får välja ett lösenord till ditt konto. 

Konferensen är uppbyggd med att båda dagarna inleds respektive avslutas med en key note-session. Alla deltagare kommer kunna ställa frågor via chatt och vi kommer genomföra polls kopplat till ämnet. 

Det kommer erbjudas parallella sessioner med diskussioner efter kring ämnena som tas upp. 

Absolut – med fördel redan innan eventets start. Du kan favoritmarkera de sessioner du vill delta på och på så sätt skapa ditt eget schema. Detta finns som en lista på det digitala eventet samt att du kan spara det till din Outlook-kalender alternativt som nedladdningsbar pdf.  

Ja, det kommer att finnas tillgängligt på den digitala plattformen fyra veckor efter eventet för alla som har köpt en biljett. Du kommer även kunna besöka de digitala montrarna både innan och efter eventet.  

Självklart! Vi kommer att öppna eventet 1 vecka innan. Du kommer även kunna besöka dem efter eventet genom att logga in i den digitala plattformen.

Ja, Mötesplats Samhällssäkerhet öppna för besökare ca 1 vecka innan eventet går av stapeln där syftet är att kostnadsfritt få testa plattformen.

1. Besök det digitala eventet innan eventet för att skapa ditt eget schema och ta del av nyheter.
2. Besök de digitala montrarna och innovationsgalleriet för inspiration och ny kunskap.
Boka gärna ett möte med utställarnas monterpersonal för att få svar på dina frågor!
3. Skapa kontakt med de andra deltagarna genom kontaktförfrågning, så ni under eventet är redo att dela erfarenheter och föra viktiga samtal.

Eventplattformen där mötesplatsen kommer genomföras heter SwapcardDu kan antingen välj att ladda ner appen för att få tillgång till eventet eller gå via din webbläsare.  För mer information om Swapcard: www.swapcard.com 

Mötesplatsen använder Youtube som videoplattform för allt vårt strömmade konferensinnehåll (det är ej tillgängligt för allmänheten).  

För våra mindre reflektionsgrupper använder vi Teams som deltagaren kommer slussas till via SwapcardTeams kräver inte att du laddar ner appen utan det går att delta via din webbläsare. 

Testa gärna och se att din organisations brandväggar tillåter Youtube och Teams. Om inte – hör av dig till oss på Mötesplats Samhällssäkerhet så ska vi försöka hjälpa dig med alternativ.  

Använd Google Chrome för ditt deltagande.

Under eventet

Det kommer att finnas digitala montrar med olika företag, innovationsgalleri samt produkt-/ och temasidor med nyheter och viktig information

Ja, det går genom att du ställer in detta på egen hand i den digitala plattformen. Gå till “Nätverka” och justera sedan på vänstra sidan där det står ”Visibility”. Stäng av denna för att ej vara synlig för andra deltagare. Obs! Detta minskar dina möjligheter till att delta i samtal och att nätverka, vilket är en viktig del av ditt deltagande, så det är inget vi rekommenderar.

Ja, självklart! På det digitala eventet kan du skicka kontaktförfrågningar. När de är accepterade kan ni chatta, ha videosamtal och boka möten.

I eventet skapar du själv din profil. Vi uppmanar alla att uppdatera informationen och fylla i exempelvis yrke, syfte med deltagande osv. Genom att uppdatera informationen ökar du möjligheten att kunna knyta nya (och återskapa befintliga) värdefulla kontakter och nätverka med andra deltagare.

Den digitala konferensens öppettider är:

23 mars, 8.45-14.30
24 mars, 8.45-14.30

Biljetter

Om du har skrivit in felaktiga fakturauppgifter kan du maila ditt bokningnummer eller fakturanummer och de korrekta uppgifterna till samhallssakerhet@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig.

Om du inte hittar dina inloggningsuppgifter kan du maila till samhallssakerhet@easyfairs.com.

När du har gjort en bokning är den bindande. Du kan däremot överlåta din biljett till en kollega. Vänligen kontakta samhallssakerhet@easyfairs.com för hjälp.

Nej, biljetterna är personliga och kan enbart användas på en enhet samtidigt.

Du kan överlåta din biljett till en kollega. Vänligen kontakta samhallssakerhet@easyfairs.com för hjälp.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Scroll to Top