En mötesplats med syfte att främja samverkan
som gör skillnad för Sverige

Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor som hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att bygga ett robust krishanteringssystem samt nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Ett säkert Sverige kräver en inkluderande debatt och ett bidrag från myndighet till individnivå.

Mötesplats Samhällssäkerhet är en konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och tryggt Sverige. Den  19-20 mars 2024 för vi samman yrkesverksamma personer inom Sveriges olika samhällsnivåer för att samverka på Kistamässan.

Tillsammans för ett säkrare Sverige.

Utdrag ur konferensprogrammet

Programmet har sin utgångspunkt i dessa två huvudsakliga spår: Tillit och handlingskraft och Från ord till handling i det civila försvaret.
Läs mer om konferensen här. 

Ta del av konferensprogrammet i pdf här. 

Försvarsvilja – lösningen på allt?

De senaste åren har försvarsvilja seglat upp som ett riktigt modeord i totalförsvarsplaneringen. Dess innebörd har nyligen levandegjorts av den ukrainska befolkningen. Det egna ansvaret…


Ledarskap – hur får vi det att fungera i krisen?

En central del i ledarskapet är tillit, vilket är extra viktigt under kris och påfrestande förhållanden när omgivningen är negativ. Tillit kan beskrivas som villigheten att anta risk och det är ju precis det vi utsätts för vid en kris. Vi behöver ta risker. Både som ledare och följare. Tillit har…

Nationell samordning av försörjningsberedskapen

Den 2 september 2021 uppdrog regeringen åt utredaren Birgitta Böhlin att utreda nationell samordning av försörjningsberedskapen. Hon skall analysera och föreslå en funktion med ansvar för nationell samordning av försörjningsberedskapen.

Totalförsvarssamverkan i praktiken

För att Sverige ska ha ett starkt totalförsvar krävs nära samverkan mellan civilt och militärt försvar. Vid seminariet ges exempel på hur det fungerar i praktiken, på regional och lokal nivå.Early Bird-pris fram till 31 december!

På mötesplatsen finner du ett stort antal organisationer och företag som jobbar för ett säkrare Sverige. Under två dagar får du möjligheten att ta del av föreläsningar och panelsamtal kring samhällssäkerhet och totalförsvar. Upptäck nyheter, innovationer, nätverka och utbyt erfarenheter med kollegor i branschen för ett säkrare Sverige. 

Konferensdeltagare

Dagsbiljett dag 1 - 3 000 sek

Dagsbiljett dag 2 - 2 500 sek

Tvådagarsbiljett Early Bird
t.o.m 31/12- 2 990 sek (ord. pris: 3 990 sek)
  • Alla föreläsningar under mötesplatsen
  • Entré till utställningen
  • Förtäring

Mässbesökare

0 kr
  • Entré till utställningen

Konferens

På årets konferens får du möjlighet att nätverka med likasinnade, kompetensutvecklas, ta del av nyheter och trender samt lyssna till praktikfall. Med våra tre konferensspår väljer du själv vilka föreläsningar du vill vara med på. 

Utställning

På mötesplatsens utställning finner du ett stort antal organisationer och företag som jobbar för ett säkrare Sverige. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och utbyta erfarenheter.

Låt oss hålla kontakten

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få den senaste informationen om mötesplatsen.

Huvudpartner

Partner

Guldpartner

Mediapartner

Mediapartner

Mediapartner

Scroll to Top