Kistamässan 18-19 mars 2025

Monterpaket

Vi levererar ett fullständigt monterpaket som täcker alla dina behov. Vårt sortiment inkluderar montrar i storlekar från 4 till 36 kvm, och oavsett vilken storlek du väljer är montern byggd och redo när du anländer. Det är bara att dyka upp på Kistamässan och börja göra affärer!

I montern ingår: Golvyta, grundavgift, vita väggar, matta, ett eluttag 220V, en spotlight per fyra kvm, städning samt företagsnamn och monternummer i utställarlistan.

Stå ut ur mängden där Sveriges ledare samlas

Mötesplats Samhällssäkerhet är en perfekt mötesplats om du vill placera ditt företag top of mind hos personer i branschen. Tillsammans kan vi skapa ett skräddarsytt paket med allt från sponsring, nätverksträffar, extra profilering på plats och mycket mer. Det är bara fantasin som sätter stopp för hur du vill stå ut från mängden och synas mer än dina konkurrenter.

EasyGo

- ett servicepaket inom digital marknadsföring

Välj ett av EasyGo’s skräddarsydda marknadsföringspaket för att säkerställa både synlighet online inför mässan och en imponerande närvaro och engagemang på plats under själva evenemanget. Med EasyGo får du inte bara digital exponering i förväg för att locka besökare till din monter, utan du får också en omfattande närvaro på mässgolvet vilket säkerställer att dina budskap når rätt målgrupper och potentiella kunder.

Klicka nedan för mer information om EasyGo och de olika paketen:
easygo_logo_samhallssakerhet

Kostnadsfria marknadsföringsverktyg för alla utställare

Vi hjälper dig att maximera ditt deltagande och se till att rätt besökare kommer till din monter. Inför ditt mässdeltagande får du ett par helt kostnadsfria marknadsföringsverktyg för att boosta ditt deltagande. Du får bl.a. egen företagsprofil på vår webb, mässbanner och mässlogga som du kan använda för att marknadsföra ditt deltagande.

Psst! Missa inte att vi även erbjuder en rad olika sätt att sticka ut ur mängden, både innan och under mässan.

Intresserad av att ställa ut?

Scroll to Top