Kistamässan 19-20 mars 2024

Hunna
Hunna

Hunna

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

Hunna skyddar dina kritiska system.

I en värld där digital säkerhet är av yttersta vikt för företag och organisationer, förstår vi på Hunna behovet av pålitliga säkerhetslösningar. Vi specialiserar oss på att skydda era värdefulla data och system från avancerade hot, vilket är en nödvändighet i dagens snabbt föränderliga teknologilandskap.

Hunna är ett svenskt företag som utvecklar och producerar i Sverige. Vi har omfattande erfarenhet inom säker utveckling, sårbarhetsforskning och både defensiva och offensiva hackningsmetoder. Vår djupa expertis möjliggör en effektiv hantering av säkerhetskrav, vilket i sin tur gör det möjligt för oss att utveckla betydelsefulla produkter.

Vårt USB-saneringssystem mitigerar risker förknippade med portabla medier. Det skyddar mot hot som malware och hårdvarubaserade attacker, såsom BadUSB. Dessa sårbarheter kan orsaka informationsläckage, systemfel och manipulerad information. Med Hunnas USB-saneringssystem kan du känna dig trygg, då dina IT-system är skyddade mot dessa allt vanligare och sofistikerade hot.

Nyheter

Jobbannonser

Utvecklare

Nu har du möjlighet att vara med på Hunnas tillväxtresa och jobba med spännande företag och myndigheter. Här får du arbeta på ett familjärt företag som skapar högkvalitativa IT-säkerhetslösningar, både civilt och militärt. Välkommen med din ansökan!

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top