Kistamässan 18-19 mars 2025

Aktuell Säkerhet
Aktuell Säkerhet

Aktuell Säkerhet

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

Aktuell Säkerhet når ut till den breda säkerhetsbranschen, såväl den privata som den offentliga. Vi når ansvariga inom IT-säkerhet, informationssäkerhet och fysisk säkerhet – bevakning/skalskydd, brand, larmsystem samt person- och krisfrågor. Enligt våra läsare är vi en tidning som läses och engagerar. Här vill branschprofiler likväl som annonsörer synas!
Knutet till tidningen är det exklusiva nätverket Security Advisory Board, med syfte att utveckla, stimulera och informera om säkerhetsarbetet i Sverige. Nätverket är ett sätt för medlemmarna att knyta värdefulla kontakter och för redaktionen att komma ännu närmare viktiga branschnyheter.
Aktuell Säkerhet grundades 1982 och har sedan dess försett branschen med aktuell information. I dag når papperstidningen cirka 9 000 mottagare och varje nummer läses av 1–3 personer. Tidningen är medlem i Sveriges Tidskrifter.

Aktuell Säkerhet arrangerar tillsammans med Företagsuniversitetet den populära kompetenshöjande konferensen Säkerhetsgalan varje år sedan 2009. I år genomförs konferensen 30/9 2024 på Posthuset (eftermiddagen) och Vasateatern (kvällen) i Stockholm. Bland föreläsarna; terrorforskaren Magnus Ranstorp och utrikeskorrespondenten Jona Källqvist.

Företagsuniversitetet är en av Sveriges största utbildningsaktörer och tillhör Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet. Förutom 30-talet utbildningar inom säkerhet (som säkerhetschef, säkerhetsskyddschef, informationssäkerhetschef, IT-säkerhetschef, säkerhetssamordnare, yh-utbildningar med flera) arrangeras flera konferenser, som Säkerhetsgalan, Forum Säkerhetsskydd och Financial Fraud Forum.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top