DataProtect Sverige AB

This post is also available in: English (Engelska)

Integritet i cybervärlden! DataProtect är officiell distributör för marknadsledande dataskyddslösningar som säkrar din data i vårt alltmer uppkopplade samhälle.

• Faraday Bag – avskärmade väskor som förhindrar obehörig kommunikation med dina elektroniska enheter såsom dator, platta och telefon.
• CASEVA – Säkerhetsväskor för transport av värdefull information eller utrustning. Försedda med avancerade låsmekanismer och byggda enligt LPS 1175.
• CyberLock – Nyckelbaserat system som är utformat för att öka säkerheten, spårbarheten och nyckelhanteringen i hela organisationen.

Vi har lösningar för polis, underrättelsetjänst, militär och liknande verksamheter.

Markerad produkt

CyberLock

This post is also available in: English (Engelska)CyberLock cylindrar kan enkelt monteras inte bara på dörrar utan även på grindar, lastbilar, transportcontainrar och andra mobila och fjärranslutna tillgångar. Full tillgångskontroll är nu möjlig på tillgångar som tidigare var begränsade till endast mekaniska lås och nycklar. Kostnadseffektivt: Elektroniska cylindrar installeras utan ström eller kablar vilket gör installation och installation snabb, enkel och prisvärd. Batterierna i CyberKey nycklarna ger CyberLock cylindrarna energi och kringgår behovet av att installera och underhålla dyra ledningar. Överlägsen nyckelkontroll: Nycklar är programmerade med åtkomstbehörigheter för varje enskild användare. Om en nyckel går förlorad kan den enkelt avaktiveras i systemet

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss