Mötesplats Samhällssäkerhet 2023 behöver tyvärr ställas in

Publik_föreläsning

Mötesplats Samhällssäkerhet 2023 behöver tyvärr ställas in

Inför Mötesplats Samhällssäkerhet hade vi en ambition att göra mötesplatsen till ett årligt event. Tyvärr behöver vi, på grund av det ansträngda samhällsläget, backa på denna höjda ambitionsnivå. Mötesplatsen ställs därmed in 2023 och vi ser istället fram emot att ses igen 2024.

“Det skärpta och osäkra säkerhetspolitiska läget gör att det svenska krisberedskapssystemet och civilt försvar har hög belastning och måste prioritera att hantera läget. Därför ser vi inte att vi på MSB, andra myndigheter och aktörer kan genomföra Mötesplats Samhällssäkerhet 2023.”
– Morgan Olofsson, Kommunikationsdirektör, MSB

Har du frågor kring din bokade konferensbiljett?
Vänligen kontakta oss på samhallssakerhet@easyfairs.com

Låt oss hålla kontakten

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få den senaste informationen om mötesplatsen.
Scroll to Top