Kistamässan 18-19 mars 2025

Det bästa för Sveriges säkerhet är att vi fortsätter att mötas

logga

Det bästa för Sveriges säkerhet är att vi fortsätter att mötas.

I skuggan av pandemin och ett pågående invasionskrig i Europa är alla ni fantastiska individer som arbetar för en stark beredskap och försvaret av Sverige under hög press.

Mötesplats samhällssäkerhet har stor förståelse för detta. Men vi står fast vid att vikten av att vi möts och delar erfarenheter aldrig har varit viktigare. Teamet bakom mötesplatsen är övertygad om att mötet oss individer i mellan kommer att bidra både till nya insikter, engagemang och erfarenheter.

Årets teman har aldrig varit mer aktuella – Tillit och handlingskraft och Från ord till handling i det civila försvaret. Sverige och Europa står inför ett momentum – vi måste gå från ord till handling i det civila försvaret, men det kommer aldrig att gå utan tillit i systemet.

Konferensprogrammet har stort fokus på att du ska hitta det som är intressant för just dig, sex programspår med högaktuella ämnen. Där vi behandlar individens roll i systemet, försörjningsberedskapen, ledarskap i kris och mycket mer. Vi har lyssnat på er som i undersökningarna har efterfrågat mer internationella erfarenheter och kan glädjande meddela att programmet får besök av ministrar, utländska experter och högnivåbesök från EU. Programmet kommer självklart också att präglas av kriget i Ukraina och vad det betyder för svensk säkerhet.

Mötesplatsen är unik för sin kombination av ett fantastiskt program och möjligheten till samtal med Sveriges fantastiska beredskapsföretag och civilsamhället i utställningen.

För att vi ska kunna genomföra Mötesplats samhällsäkerhet behöver vi dig. Vi utlovar engagerade, kunskapshöjande och inkluderande samtal.

Låt oss hålla kontakten

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få den senaste informationen om mötesplatsen.
Scroll to Top