Easyfairs & SGS ingår avtal
- för en säker mötesplats!

Mötesplats Samhällssäkerhets arrangör Easyfairs har ingått avtal med SGS. Det är ett världsledande företag som syftar till att inspektera, verifiera, testa och certifiera med målet att säkerställa hälsa och välmående för såväl besökare som utställare men också anställda under eventen och på samtliga anläggningar.

We want to be sure that every visit to our events and venues is not only an easy visit, but a safe visit. 
– Eric Everard, CEO och grundare, Easyfairs.

SGS ska gå igenom och verifiera städprotokoll som en del av Easyfairs mål i att säkerställa att företagets hälso- och säkerhetsrutiner fortsätter hålla hög internationell standard. Detta inbegriper det förebyggande arbetet mot spridningen av COVID-19 på Easyfairs samtliga anläggningar globalt.

Andra artiklar som kan intressera dig

Morgan Olofsson​, Kommunikationsdirektör, MSB

Tre snabba med MSBs kommunikationsdirektör Morgan Olofsson

Ett omvälvande år har lidit mot sitt slut. MSBs kommunikationsdirektör berättar om de tre viktigaste lärdomarna från året, varför det är viktigt att delta på Mötesplats Samhällssäkerhet samt vad du kan förvänta dig från årets upplaga av mötesplatsen. Intressant läsning!

Läs mer »

“Krisen” är alltid steget före oss

“Krisen” är alltid steget före oss Minou Sadeghpour, ledningsstrateg och stabchef i krisorganisationen, Sigtuna kommun Mötesplats Samhällssäkerhet har förmånen att få presentera ledningsstrategen och stabchefen

Läs mer »
Scroll to Top