Easyfairs & SGS ingår avtal - för en säker mötesplats!

Mötesplats Samhällssäkerhets arrangör Easyfairs har ingått avtal med SGS. Det är ett världsledande företag som syftar till att inspektera, verifiera, testa och certifiera med målet att säkerställa hälsa och välmående för såväl besökare som utställare men också anställda under eventen och på samtliga anläggningar.

We want to be sure that every visit to our events and venues is not only an easy visit, but a safe visit. 
– Eric Everard, CEO och grundare, Easyfairs.

SGS ska gå igenom och verifiera städprotokoll som en del av Easyfairs mål i att säkerställa att företagets hälso- och säkerhetsrutiner fortsätter hålla hög internationell standard. Detta inbegriper det förebyggande arbetet mot spridningen av COVID-19 på Easyfairs samtliga anläggningar globalt.

Andra artiklar som kan intressera dig

Scroll to Top