Kistamässan 18-19 mars 2025

Ida_Texell

Ida Texell modererar Mötesplats Samhällssäkerhet

Vi är stolta att presentera Ida Texell som moderator för huvudspåret på Mötesplats Samhällssäkerhet. Som kommundirektör i Upplands-Bro kommun och tidigare räddningschef för Brandkåren Attunda har Ida en gedigen bakgrund inom samhällssäkerhet. Hennes nationella engagemang sträcker sig från att vara en del av den svenska delegationen för Agenda 2030 till att vara expert i översynen av räddningstjänst. Med flera styrelseuppdrag, inklusive ordförande för Scouterna i Sverige, bidrar Ida med en bred kompetens och insikt.

Ida kommenterar mötesplatsen och årets tema “Det säkerhetspolitiska läget är uppfordrande och ställer krav på oss alla och på beslutsfattare. Det är våra gemensamma handlingskraftiga insatser som lägger grunden för vårt totalförsvar och vi alla ska och behöver bidra. På Mötesplats Samhällssäkerhet kommer vi att mötas och kraftsamla kring våra uppdrag, mål, metoder och erfarenheter och det stärker vår nationella förmågehöjning och vårt lands motståndskraft.” 

Med Idas gedigna bakgrund som ledare inom samhällssäkerhet är vi övertygade om att hon kommer att bidra till att driva dialogen framåt och säkerställa att konferensen ger deltagare både insikt, fördjupad förståelse och verktyg till att rusta sig själva och sin egen verksamhet.

Registreringen öppnar den 1 november. Programpunkter och talare inom spåren är under bearbetning och presenteras löpande. Läs mer om konferens här.

Låt oss hålla kontakten

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få den senaste informationen om mötesplatsen.
Scroll to Top