En kär återvändare på ambassadörsfronten

Mötesplats Samhällssäkerhet presenterar stolt Lottapodden som ambassadör. I Lottapodden kan du lyssna på samtal med personer som på olika sätt arbetar för ett säkrare och tryggare samhälle. Lottapodden produceras av Svenska Lottakåren, en frivillig försvarsorganisation som utbildar kvinnor som vill bidra till samhällets krisberedskap och totalförsvar.

Senare i vinter kommer du kunna ta del av intervjuer i Lottapodden med några representanter från mötesplatsen. Detta ser vi mycket fram emot!

Till dess, ta del av podden här!

Andra artiklar som kan intressera dig

Morgan Olofsson​, Kommunikationsdirektör, MSB

Tre snabba med MSBs kommunikationsdirektör Morgan Olofsson

Ett omvälvande år har lidit mot sitt slut. MSBs kommunikationsdirektör berättar om de tre viktigaste lärdomarna från året, varför det är viktigt att delta på Mötesplats Samhällssäkerhet samt vad du kan förvänta dig från årets upplaga av mötesplatsen. Intressant läsning!

Läs mer »

“Krisen” är alltid steget före oss

“Krisen” är alltid steget före oss Minou Sadeghpour, ledningsstrateg och stabchef i krisorganisationen, Sigtuna kommun Mötesplats Samhällssäkerhet har förmånen att få presentera ledningsstrategen och stabchefen

Läs mer »
Scroll to Top