Att byta jobb under en pandemi - En utmaning

Malin Dreifaldt, säkerhetsstrateg, Västerås Stad

Malin Dreifaldt är säkerhetsstrategen som bytte jobb mitt under pandemin. Nu är hon även ambassadör för Mötesplats Samhällssäkerhet, något vi är oerhört stolta över. Vi ställde 3 korta frågor till henne.

Vad ser du mest fram emot med Mötesplats Samhällssäkerhet 2021?
Att få ta del av nya erfarenheter från andra aktörer. Trots att mötesplatsen blir helt digital tror jag ändå att vi kommer att få chans att umgås och byta erfarenheter med varandra. Längtar också efter diskussionsämnen som inte bara handlar primärt om COVID.

Vad har varit den största utmaningen i din yrkesroll det senaste året?
Att byta jobb mitt under en pandemi. Jag har fortfarande inte träffat alla kollegor eftersom de arbetar på distans. Det har också varit en utmaning att parallellt arbeta med totalförsvarsutveckling och krisberedskap parallellt med COVID-hanteringen.

Vad ser du mest fram emot i din yrkesroll det kommande året?
Att fortsätta utveckla stadens förmåga att hantera gråzon och höjd beredskap.

Andra artiklar som kan intressera dig

Morgan Olofsson​, Kommunikationsdirektör, MSB

Tre snabba med MSBs kommunikationsdirektör Morgan Olofsson

Ett omvälvande år har lidit mot sitt slut. MSBs kommunikationsdirektör berättar om de tre viktigaste lärdomarna från året, varför det är viktigt att delta på Mötesplats Samhällssäkerhet samt vad du kan förvänta dig från årets upplaga av mötesplatsen. Intressant läsning!

Läs mer »

“Krisen” är alltid steget före oss

“Krisen” är alltid steget före oss Minou Sadeghpour, ledningsstrateg och stabchef i krisorganisationen, Sigtuna kommun Mötesplats Samhällssäkerhet har förmånen att få presentera ledningsstrategen och stabchefen

Läs mer »
Scroll to Top