Kan du bidra till att göra sverige säkrare?

Då ska du delta på Mötesplats Samhällssäkerhet

Såväl nationellt som globalt står vi inför utmaningar som vi aldrig mött tidigare och samhällets krisberedskap ställs på hårda prov. Behovet av att kunna mötas, om än digitalt, för dialog, utbyte av erfarenheter och att tillsammans arbeta för att utveckla Sveriges krisberedskap har aldrig varit större.

Mötesplats Samhällssäkerhet arrangeras i samarbete med våra huvudpartners MSB och SKR och är den viktigaste arenan för alla som engagerar sig i totalförsvar, strategiskt säkerhetsarbete samt krisberedskap.

Väx ditt nätverk

Mötesplats Samhällssäkerhet samlar samhällets viktigaste påverkare och aktörer som arbetar för ett säkrare Sverige. Mjukvaran Swapcard, som mötesplatsen kommer använda sig av, möjliggör för dig som deltagare att skapa en profil, boka möten med andra deltagare och liknande. Det blir ett modernt sätt att knyta nya kontakter och upprätthålla tidigare etablerade. 

Inspireras & öka din kompetens

Konferensprogrammet är framtaget i ett nära samarbete med relevanta aktörer och ger dig som konferensdeltagare möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av nyheter och trender samt lyssna till praktikfall. Den digitala plattformen ger deltagare möjligheten att planera sitt konferensprogram, ställa frågor live samt delta på så kallade break outs, en del av programmet där mindre grupper digitalt diskuterar specifika frågor.

Träffa ledande aktörer - digitalt!

Företag, organisationer och föreningar som erbjuder produkter och tjänster för att bygga ett säkrare samhälle finns med digitalt under båda dagarna. På plattformen kommer deltagare och utställare mötas i de digitala montrarna. Ta del av utställarnas profiler och nyheter samt träffa dem digitalt. Det enda du missar är en godis eller två.

Vi är där du är!

Drick ditt favoritkaffe, sträck på benen när du vill och checka in när det passar din kalender – fördelarna med att ta med Mötesplats Samhällssäkerhet till ditt kontor, till din arbetsplats. Du kan delta var du än befinner dig. Dessutom har du som deltagare förmånen att se konferensens delar en period efter mötesplatsen!

Säkra din biljett

Låt oss mötas digitalt och tillsammans göra Sverige säkrare!

Tema-Samhällssäkerhet
Tema-Samhällssäkerhet
Tema-Samhällssäkerhet
Tema-Samhällssäkerhet

Våra två huvudteman 2021

Krisberedskap och samhällets motståndskraft: Här kommer de erfarenheter om samhällets styrkor och svagheter vid hanteringen av Covid-19 utgöra fond i en vidare diskussion om hur samhällets förmåga ytterligare kan öka för att stärka samhällets krisberedskap och motståndskraft.

Samhället i gråzon och krig: Detta spår tar sin utgångspunkt i utvecklingen av totalförsvaret, med särskilt fokus vid de civila komponenterna.

Scroll to Top