Kan du bidra till att göra sverige säkrare?

Då ska du delta på Mötesplats Samhällssäkerhet

Såväl nationellt som globalt står vi inför utmaningar som vi aldrig mött tidigare och samhällets krisberedskap ställs på hårda prov. Behovet av att kunna mötas, om än digitalt, för dialog, utbyte av erfarenheter och att tillsammans arbeta för att utveckla Sveriges krisberedskap har aldrig varit större.

Mötesplats Samhällssäkerhet arrangeras i samarbete med vår huvudpartner MSB och är den viktigaste arenan för alla som engagerar sig i totalförsvar, strategiskt säkerhetsarbete samt krisberedskap.

Väx ditt nätverk

Mötesplats Samhällssäkerhet samlar samhällets viktigaste påverkare och aktörer som erbjuder produkter och tjänster för att bygga ett säkrare samhälle och arbetar för ett säkrare Sverige. 

Inspireras & öka din kompetens

Konferensprogrammet är framtaget i ett nära samarbete med relevanta aktörer och ger dig som konferensdeltagare möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av nyheter och trender samt lyssna till praktikfall. 

Träffa ledande aktörer - digitalt!

Företag, organisationer och föreningar som erbjuder produkter och tjänster för att bygga ett säkrare samhälle finns med under båda dagarna. På plattformen kommer deltagare och utställare mötas i de digitala montrarna. Ta del av utställarnas profiler och nyheter samt träffa dem digitalt. Det enda du missar är en godis eller två.

Vi är där du är!

Drick ditt favoritkaffe, sträck på benen när du vill och checka in när det passar din kalender – fördelarna med att ta med Mötesplats Samhällssäkerhet till ditt kontor, till din arbetsplats. Du kan delta var du än befinner dig. Dessutom har du som deltagare förmånen att se konferensens delar en period efter mötesplatsen!

Säkra din biljett

Låt oss mötas och tillsammans göra Sverige säkrare! 

Biljetterna släpps inom kort.

Tema-Samhällssäkerhet
Tema-Samhällssäkerhet
Tema-Samhällssäkerhet
Tema-Samhällssäkerhet

Våra två huvudteman 2021

Krisberedskap och samhällets motståndskraft: Här kommer de erfarenheter om samhällets styrkor och svagheter vid hanteringen av Covid-19 utgöra fond i en vidare diskussion om hur samhällets förmåga ytterligare kan öka för att stärka samhällets krisberedskap och motståndskraft.

Samhället i gråzon och krig: Detta spår tar sin utgångspunkt i utvecklingen av totalförsvaret, med särskilt fokus vid de civila komponenterna.

Scroll to Top