Kistamässan 18-19 mars 2025

T-Kartor
T-Kartor

T-Kartor

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

T-Kartor är ett innovativt svenskt bolag med snart 40 år i branschen. Vi är engagerade i våra kunder och arbetar alltid i nära samarbete för att säkerställa framgångsrika implementeringar och leveranser. Vi är stolta över våra långa kundrelationer med många stora internationella kunder, vare sig det gäller Defence, Public Safety eller City Wayfinding och finns på två kontinenter med huvudkontor i Kristianstad.

Baserat på vår produkt GIMS hjälper vi aktörer inom totalförsvaret med systemlösningar och integrationer för att ta kontroll, strukturera och dela data samt omvandla den till beslutsfärdig information. Det ger våra kunder säker samordning, samverkan och ledning med hög säkerhet som ger effektiv krishantering, samtidigt som man säkerställer högsta informationssäkerhet.

Vårt agila arbetssätt innebär att arbeta mycket nära våra kunder, med kundkontakt flera gånger i veckan och regelbundna workshops. Vår utvecklingsmiljö och våra rutiner tillåter oss att testa och demonstrera nya funktioner regelbundet, anpassa krav och förväntningar inför installation, samtidigt som utvecklingen fortsätter på ett säkert, snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Vi erbjuder produkten GIMS som är ett väl beprövat webbaserat system/plattform med över 10.000 användare. GIMS har varit i produktion och vidareutvecklats sedan 2016 och plattformen är ackrediterat upp till NATO Secret och Top Secret.
GIMS används av norska försvaret, Trafikverket och räddningstjänsten samt stödjer de högsta säkerhetskraven för interoperabilitet mellan NATO länder. GIMS är väl integrerat med deras beslutstöd och ledningssystemlösningar och även deras standardprogram som ArcGIS och SAP och är 100 % öppen källkod där T-Kartor äger alla IP-rättigheter.
GIMS är helt baserat på state-of-the-art öppen källkod (från databas till webbklient) vilket innebär att T-Kartor och/eller kund effektivt och snabbt kan implementera överenskommen systemutveckling/anpassning för att strömlinjeformas efter kundbehov och användarfall.

T-Kartors långa relationer med krävande statliga kunder och försvarsmakter, tillsammans med vår djupa tekniska kompetens säkerställer en enastående leveransförmåga.

Nyheter

Jobbannonser

Technical Project Manager

Som Project Manager ansvarar du för att leda utvecklings- och/eller produktionsprojekt från start till mål. En Project Manager ansvarar för att ta fram en komplett projektplan, samla in rätt resurser och ta fram en kompetensplan. En Project Managers ansvar omfattar även projektbudgetering, resursplanering, framstegsrapporter och riskhantering inom ramen för projektet.

Project Managern kommer att rapportera till vår Head of Development/Production. Den utvalda kandidaten kommer också att arbeta nära T⁠-⁠Kartor-kollegor på alla nivåer för att säkerställa framgångsrik leverans och hög kundnöjdhet.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top