OutMeals AB

This post is also available in: English (Engelska)

Outmeals levererar måltidslösningar anpassade för fältbruk och storkök som är lämpliga att lagra för användning i en krissituation.

Fram till 2020 har Outmeals främst levererat så kallade stridsportioner till Försvarsmakten i Sverige och en rad antal nationer. Bland våra andra kunder finns polisen, räddningstjänster och den europeiska outdoor marknaden.

Med start 2021 har vi även börjat leverera ett system lämpligt för storkök med lång hållbarhet lämpligt för krisberedskap.

Markerad produkt

Outmeals stridsportioner

This post is also available in: English (Engelska)Outmeals har sedan 2015 i nuvarande form levererat stridsportioner till försvarsmakter, polisen och räddningstjänster nationellt och internationellt. En stridsportion är, i vårt fall en påse med allt en soldat, polis eller brandman kan tänkas behöva näringsmässigt under en viss tidsperiod när tillagningskök för tillredning inte finns tillgängligt. I normalfallet levererar vi dygnsportioner baserade på mjukkonserver (generella stridsportioner) eller som arktiska versioner där huvuddelen av måltiderna är frystorkade. Måltiderna som portionerna är byggda kring kan enkelt värmas med en medföljande kemisk värmare , direkt i en gryta eller mot någon annan form av värmekälla när de är mjukkonserverade Frystorkade rätter tillreds genom att tillsätta kokande vatten. Våra stridsportioner kan lagras och användas som en första livsmedelsresurs innan de logistiska flödena hunnit börja fungera, vid exempelvis en skogsbrand eller översvämning. Med stridsportioner skapar du handlingsfrihet för insatsledningen som inte behöver lägga värdefull energi och kraft på att få fram livsmedel till räddningspersonal.

Läs mer »

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top