Kistamässan 18-19 mars 2025

OutMeals AB
OutMeals AB

OutMeals AB

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

Vi älskar mat och tycker att måltiderna är dagens höjdpunkter.
Outmeals har funnits sedan 2014 och är specialiserade på olika typer av livsmedel för krisberedskap, lite mer extrema måltider skulle det kunna sammanfattas som. Vi konceptualiserar, packar och distribuerar stridsportioner till militära förband, polis och räddningstjänster, storkökslösningar till bland annat fältkök, måltider med extremt lång hållbarhet med mera.

I takt med att omvärldsläget gått mot det sämre har även vi på Outmeals utvecklat vår verksamhet och utöver våra produkter till militära förband och uniformsmyndigheter försörjer vi nu även civila kunder så som kommuner, myndigheter och offentliga bolag med olika typer av lösningar för livsmedelsberedskap.

I vårt dagliga arbete har vi som mål att vara flexibla med våra lösningar till våra kunder, vara så snabba som möjligt i allt från leveranser till svar på förfrågningar, ligga i täten när det kommer till innovation i allt från förpackning till måltidsupplevelsen. Utöver detta försöker vi ta så stort socialt ansvar som möjligt genom att exempelvis anställa och sysselsätta personer med funktionsvariationer, donera pengar till veteranstöd både nationellt och internationellt samt sponsra lokala idrottslag och välgörenhetsorganisationer. Se även vår uppförandekod för leverantörer och producenter.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top