Kistamässan 18-19 mars 2025

Cosafe Technology AB
Cosafe Technology AB

Cosafe Technology AB

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

En all in one lösning för att larma, hantera och förebygga incidenter.

Med Cosafe är ni förberedda och kan enkelt och snabbt hantera en incident oavsett storlek och var du befinner dig.

Med få knapptryckningar skickar du larm till förbestämda grupper, kallar in krisledning, startar webbmöte, aktiverar handlingsplaner, säkerställer att alla medarbetare mår bra samt lokaliserar personer i behov av hjälp. Systemet kan också fördefinieras och automatiseras för att ni ska spara ovärderlig tid i pressade lägen.

Cosafe är den marknadsledande plattformen för kritisk kommunikation och incidenthantering inom offentlig sektor, skolor och företag.

Cosafe är en användarvänlig lösning som möjliggör effektiv krishantering.

Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 27001 och hanterar all data i enlighet med GDPR med lagring på hållbara och klimatvänliga datacenter av högsta säkerhetsklass i Sverige.

I nära samarbete med våra kunder, hundratals säkerhetsexperter, har vi utvecklat alla funktioner ni behöver för effektiv incidenthantering och kritisk kommunikation. Alla medarbetare får rätt information, vet vad som ska göras, vem som gör vad och hur alla mår.

Ni kommer igång snabbt och användare lär sig grunderna på 1 tim. Ingen ny hårdvara behövs, använd befintliga mobiler, datorer eller läsplattor.

Nyheter

Säkerhetsarbete i kommuner

Säkerhetsarbete i kommuner

Ta del av vårt webinar där vi utforskar användningen av Cosafe för att förstärka tryggheten inom olika kommuner. Vi tar upp specifika exempel från Höganäs och Haninge kommuner för att visa hur de framgångsrikt har implementerat Cosafe.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top