Kistamässan 19-20 mars 2024

Combitech
Combitech

Combitech

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

Vi på Combitech accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solida erfarenhet och kunskap inom olika branscher säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar.

På Mötesplats samhällssäkerhet kommer vi att lyfta vikten av att stärka samhällets och verksamheters beredskap genom att öva. I vår monter visar vi verktyg för hur organisationer kan stärka sin beredskap, inom sin egen verksamhet och tillsammans med andra aktörer i samhället, för att prioritera resurser och hitta lösningar vid störningar, kriser och ytterst krig.

Tillsammans blir vi starka

Ingen sektor eller verksamhet kan ensam navigera genom konsekvenserna av ett sammanbrott inom en kritisk funktion eller i samhället. Våra beroenden belyser inte bara våra sårbarheter utan också våra styrkor. Att ha tvärfunktionella möten för att dela insikter, expertis och erfarenheter är avgörande för att bygga motståndskraft. Genom att förstå alla utmaningar vi står inför kan vi gemensamt utforma strategier som stärker hela systemet. Det är genom dessa relationer som vi snabbt kan dela information, samla resurser och formulera svar.

Under Mötesplats samhällssäkerhet 2024 erbjuds du att delta i ett minispel av Totalförsvarsspelet (30 minuter). Upplägget utgår från de sju civila förmågor som är centrala vid ett Natomedlemskap.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top