Kistamässan 18-19 mars 2025

Advenica AB (publ)

Advenica AB (publ)

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

Advenica tillhandahåller expertis och unika, tekniskt avancerade, hållbara och framtidssäkra cybersäkerhetlösningar med hög assurans för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassificering.

Våra produkter och tjänster används primärt av försvarsindustrin, myndigheter och verksamheter inom kritisk infrastruktur för att skydda kritisk information. Genom våra krypterings- och segmenteringsprodukter kan nätverk isoleras fysiskt samtidigt som information kan kopplas samman på ett säkert sätt.

Vår affärsidé är att med framtidssäkra och hållbara lösningar möjliggöra för våra kunder att ta ett digitalt ansvar. Genom att hjälpa länder, myndigheter och företag att få effektiva cybersäkerhetslösningar på plats som ökar informationssäkerheten bidrar vi till livskraftiga och hållbara verksamheter – och till en säkrare värld.

Nyheter

Jobbannonser

Kundnära mjukvaruutvecklare med styrka i C++ och Python

Till vårt Customer Solutions-team söker Advenica en skicklig utvecklare som trivs med att arbeta med kundnära utveckling (anpassningar av våra befintliga produkter utifrån kundens önskemål och behov). Som utvecklare på Customer Solutions kommer du att delta som teknisk expert på kundmöten, i dialog med kunden och dina kollegor designa anpassningen, samt på egen hand utveckla, testa och underhålla lösningen.

Teamet är idag under uppbyggnad. Det gör att du, i dialog med vår Manager på Customer Solutions, får stor möjlighet att påverka arbetet. Givetvis har du dina kollegor på vår R&D-avdelning som stöd.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top