Knowit Cybersäkerhet & juridik

This post is also available in: English (Engelska)

Vi är en helhetsleverantör inom cybersäkerhet och relaterad juridik. Med vårt team av experter inom strategi, teknik och juridik kan vi vara en strategisk partner och ge stöd åt såväl ledningsgrupper som it-avdelningar. Vi har lång erfarenhet av samhällsäkerhet och säkerhetsskydd, vilket vi kombinerar med vår kompetens inom digitalisering. Tillsammans skapar vi en säker värld där du, dina medarbetare, dina kunder och dina kunders kunder känner sig trygga.

Markerad produkt

Jobberbjudanden

get-together-3

Senior informationssäkerhetsspecialist (Stockholm)

Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi drygt 300 digitaliseringskonsulter. Med insikter, strategier och förändringsledning är vi specialiserade på att hjälpa våra kunder att utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden. Ett av dessa är säkerhet, och vi vill vara bäst på IT- och informationssäkerhet. Idag är vi på god väg med ca 90 säkerhetsspecialister i Norden.

Läs mer »
get-together-5

Senior säkerhetsskyddskonsult

Vill du vara med och skydda det mest skyddsvärda i vårt samhälle tillsammans med Sveriges vassaste konsulter inom säkerhetsskydd? Trivs du med att arbeta i mer strategiska roller och leda leveransteam samtidigt som du själv kan utvecklas tillsammans med andra experter? Är det viktigt för dig att arbeta med stimulerande uppdrag och samtidigt ha kul på jobbet? Då kan rollen som senior konsult inom säkerhetsskydd vara något för dig.

Vi söker dig som brinner för säkerhet i allmänhet och säkerhetsskydd i synnerhet och som vill bidra till att stärka säkerhetskänsliga verksamheter och Sveriges säkerhet som konsult. Du är senior och arbetar strategiskt inom säkerhetsskyddsområdet samt gillar att anta nya utmaningar. Vi tror att du har en stark motivation som visar sig i att du vill vara med och utveckla vår affär vidare samtidigt som du är en god förebild och lagspelare. Du måste behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift samt ha en god stilistisk förmåga.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top