Försvarsutbildarna

This post is also available in: English (Engelska)

Försvarsutbildarna, vi utbildar frivilliga till stöd för myndigheter i kris och krig. Vi är en del av personalförsörjningen och som exempelvis rekryterar och utbildar vi skyddsvakter, kommunikatörer, personal till räddning- och röj-ningsstyrkor, förstärkningsresurser till kärnkraftslän samt regionala sjukvård-styrkor.

För Försvarsmakten ansvarar vi även för rekrytering och utbildning av sjuk-vårdare, CBRN-personal, pionjärer, informationsbefäl och fältartister.

Vill du ha kontakt med de frivilliga försvarsorganisationer under Mötesplats Samhällssäkerhet? Besök oss i de frivilliga försvarsorganisationernas samarbetskommittés monter.

Markerad produkt

Kommunikatör

This post is also available in: English (Engelska)Kommunikatörerna stödjer civila myndigheter med omvärldsbevakning, FAQ, mediabild samt andra uppgifter inom kriskommunikation vid kriser och höjd beredskap och krig. Som myndighet kan ni skriva överenskommelse med Försvarsutbildarna och vi rekryterar och utbildar kommunikatörerna för avtal hos er. Myndigheten krigsplacerar sedan frivilligresurserna. Bildtext: Fotograf: Hanna Lönn

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top