FÖRSVARSUTBILDARNA

Om oss

This post is also available in: English (Engelska)

Försvarsutbildarna har frivilliga förstärkningsresurser inom CBRN, kriskommunikation, hälsoskydd, – livsmedel och miljöskydd på regional och nationell nivå. Vi bidrar även för regionala förstärkningsresurser i två kärnkraftslän. Under 2020 börjar vi utbilda civila skyddsvakter och förstärkningsresurser för skogsbrand. Vi har följande civila uppdragsgivare – Jordbruksverket, MSB, Sjöfartsverket, Trafikverket,, Transportstyrelsen Tullverket och länsstyrelserna i Gävleborg, Halland, Jämtland, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Uppsala, Värmland och Västmanland.
Försvarsutbildarna är en rikstäckande frivillig försvarsorganisation med syfte att stärka totalförsvaret. Vår verksamhet innefattar hela skalan från den enskildes säkerhet till samhällets försvar för såväl medlemmar, civila och militära uppdragsmyndigheter som för en försvarsintresserad allmänhet. Våra totalt 26 000 medlemmar kan bidra med stöd vid övningar, vid allvarliga händelser och vid höjd beredskap eller krig.
Dessutom genomför vi kostnadsfritt föreläsningen För din säkerhet! för allmänheten där de lär sig hur de kan öka sin egen krisberedskap och samarbetar då gärna med kommunerna. Under 2019 genomför vi ca 130 För din säkerhet! från Luleå i norr till Höllviken i söder.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top