STÄLLA UT DIGITALT - VARFÖR?

Den 23-24 mars 2021 kommer mötesplatsen för första gången att genomföras som en helt digital konferens och utställning. Detta skapar möjligheter till att nå ännu fler i hela Sverige, något som gynnar såväl varumärkesbyggandet som nätverkandet. Tillsammans skapar vi ett säkrare Sverige!

1. Vad kan den digitala mötesplatsen erbjuda?

Vår digitala mötesplats har flera funktioner. Både utställare och deltagare efterfrågar möjligheten kring nätverkande, uppleva produktnyheter samt öka kompetensen inom samhällssäkerhet. Eventplattformen skapar utrymme för samtliga efterfrågade delar och möjliggörs genom såväl skriftligt som rörligt, förberett som livesänt material.

2. Se vad våra digitala paket inkluderar

Vi har flera olika paket som förslag. Vilket som passar ditt företag bäst beror på om huvudsyftet är att exempelvis stärka varumärket eller att fokusera på nätverkande.  Det finns alltid utrymme för ett mer skräddarsytt paket om så önskas. Vi hjälper dig att navigera bland alternativen, kontakta olivia.casbolt@easyfairs.com eller 08-506 650 89

3. Gör din digitala monter attraktiv

Genom att göra sin digitala monter så attraktiv som möjligt med så mycket material det går, ger man även möjlighet till deltagarna att bättre interagera och att stanna längre på er sida. Blanda gärna rörligt och skriftligt material. Var kreativ, se möjligheterna! Sätt upp företagets mål  och planera kring hur mötesplatsen kan ta företaget dit.

Tips på hur du kan optimera ditt digitala deltagande?

Före

Under

Efter

Har du frågor kring ditt deltagande?

Vi har samlat alla de frågor, vi tror du kan tänkas ha, på ett och samma ställe. Kolla här och se om du finner ditt svar! 

Kontakta oss

Vi finns alltid här för dig och ditt företags medverkan. Alltid endast ett samtal eller mail bort. Hör av dig så hjälper vi dig oavsett var i processen du är!

Lär dig om den digitala plattformen

Mötesplats Samhällssäkerhet använder Swapcard som digital plattform. I videon får du en kort introduktion till plattformen.

Stort intresse för en digital mötesplats

5/5
Scroll to Top