Combitech ser fram emot att träffa kunder och intressenter på mässan

Combitech

Vi välkomnar Combitech tillbaka som Guldpartner till Mötesplats Samhällssäkerhet!

Pernilla_Ronn_och_Mikael_Krusenberg_Combitech

Combitech ser fram emot att träffa kunder och intressenter på mässan

Inför Mötesplats Samhällssäkerhet har vi pratat med Pernilla Rönn, chef för Cyber Security, och Mikael Krusenberg, chef för Security Solutions, hos lösnings- och konsultpartnern Combitech. Ett företag som arbetar med både civilt- och militärt försvar.

Vad gör det viktigt för er att vara Guldpartner till Mötesplats samhällssäkerhet?

– Det är en viktig mötesplats för alla som jobbar med totalförsvar, samhällssäkerhet och krisberedskap i Sverige. Det är ett forum där vi kan träffa kunniga och intressanta personer, allt ifrån beredskapshandläggare på kommuner som sitter mitt i ”verkligheten” till ansvariga på centrala myndigheter, akademiker och näringsliv. Jag tror dessutom att det är extra viktigt att mässan hålls nu när vi inte har kunnat ses annat än digitalt under lång tid. Mycket har hänt och samtalsämnena är många. Vår plats som guldpartner speglar vår ambition att vara en partner inom civilt- och militärt försvar, berättar Pernilla Rönn, chef för Cyber Security på Combitech.

Vad kan ni bidra med till årets deltagare på mötesplatsen?

– Vi har ett urstarkt erbjudande, till exempel inom områden såsom beredskapsplanering, säkerhetsskydd, robust kommunikation, informationsförsörjning och hela spektrumet av cybersäkerhet. Det kommer vi såklart berätta mer om. Vi utformar också vår monter så att ett besök där ska ge något konkret tillbaka till alla som kommer dit – vad det betyder får ni se på plats. Det ska också bli roligt att få lyssna in besökare och utbyta erfarenheter i planerade workshops och föreläsningar i mässprogrammet, säger Pernilla Rönn.

Vilka frågor/områden/ämnen ser ni som extra viktiga att mötas kring?

– Jag tycker att årets teman ”Tillit och handlingskraft” samt ”Från ord till handling i det civila försvaret” fångar det hela bra. Jag kan konstatera att det nu gått mer än ett halvt decennium sedan försvarsbeslutet 2015. Samtidigt som vissa aktörer nu kommit i gång ordentligt, kommer helt nya aktörer in. Vi på Combitech vill se en bred samverkan mellan offentlig sektor, näringsliv och ideella verksamheter för att bygga ett modernt totalförsvar. Vår förmåga att leda, kommunicera och hantera information har varit central i alla tider och kommer alltid behöva vara i fokus, säger Mikael Krusenberg, chef för Security Solutions på Combitech.

Vad ser ni mest fram emot med kommande mötesplats?

– Att få träffas och otvunget utbyta tankar och lära oss ännu mer. Att fördjupa och knyta fler relationer som bidrar till återuppbyggnaden av totalförsvaret. Vi ser också deltagandet på mässan som kompetensfördjupning för våra medarbetare. Hoppas vi ses, avslutar Mikael Krusenberg.

Låt oss hålla kontakten

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få den senaste informationen om mötesplatsen.
Scroll to Top