Fire & Safety Sweden AB

This post is also available in: Svenska (Swedish)

Fire & Safety Sweden är ett företag som erbjuder utbildningar och de senaste produkterna för att underlätta arbetet för yrkeskategorier inom främst offentliga sektorn som ofta kan stå inför tuffa utmaningar säkerhetsmässigt och miljömässigt.

Dan startade Fire & Safety Sweden 2020, 2 månader innan Covid 19 slog till och det blev en utmaning utan dess like. Trots det har Dan lyckats göra sig ett namn inom branschen både nationellt och internationellt, en anledning till att det gått så bra är att började titta på olika tekniska lösningar som han själv skulle vilja ha när han jobbar operativt. Det har gett samarbetspartners över hela världen, där de vill ha just oss som jobbar ute på fältet som bland annat återförsäljare. Dan och hans företag är inriktat på innovation och de senaste tekniska lösningarna inom branschen. Dan är en entreprenör med många idéer kring utveckling och nytänkande. Med många år i olika yrken, både inom räddningstjänst och utanför, så har han ett enormt nätverk som är mycket gynnsamt idag.
I dag finns det samarbetspartners över hela världen som tillsammans utvecklar framtidens blåljusverksamheter, även andra verksamheter, med olika innovativa lösningar samt även med utbildning av allmänheten till en säkrare vardag i olika former. Fire & safety Sweden är en del av den utvecklingen.

Vi jobbar med indikerings instrument, robotar, Kameror, VR/ AR, simulatorer, drönare och andra innovativa produkter för att tillgodose offentliga sektorn med olika lösningar för att göra deras yrkesutövning säkrare och bättre med hjälp av rätt utrustning.

Vi tillgodoser uppdragsgivare över hela Skandinavien med utbildningar och våra produkter.

Vi är alltid öppna för nya samarbeten stora som små.

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top